IMG_3141
Voksne sumodragter (fredag – Søndag) – 800,- pr døgn
Voksne dragter (mandag – torsdag) – 800,- pr døgn
Børne sumodragter (mandag – søndag) – 800,- pr døgn

Sumobrydning  til børn og voksne

Sumodragter fås i flere størrelser og vi har to forskellige størrelser, vi har både børne sumodragter og sumodragter til voksne.

Vi ligger til på Sjælland lidt ude fra københavn på vores lager kan i få udleveret dragterne ellers levere vi på det meste af Sjælland som Næsted – Slagelse – Helsingør – Hillerød – Roskilde og København med priser fra 400,- ex. moms tur/retur inkl opsætning og nedtagning af sumodragter uanset om det er privat eller erhverv. Vi køre også til Odense  og tre-kant området som Fredericia – Vejle – Kolding for større arrangementer hvor i skal leje mere end et sæt af hver f.eks.  Det kunne være 6 sæt sumo dragter og en Mega bordfodbold så man kan spille SUMO Fodbold.

Hvad er SUMO Fodbold?

Sumo fodbold er hvor i lejer en Mega bordfodbold bane samt 6 sæt sumo-dragter (12 dragter i alt) også er det meningen man spiller fodbold i disse dragter et hold er rød og det andet hold er blå. Det er en virkelig sjov underholdning at se men også at være med i, man har virkelig svært ved at løbe i sumodragterne.

Børne sumodragter

Børne sumodragter kan bruges til børn mellem 8 år til 12 årige, disse dragter er godt polstret med skumgummi indeni så det er blødt at falde, hjelmen er også polstret med skumgummi og især i nakken er den 5 cm tyk hvis det skulle ske at man faldt bagud, så tager hjelmen det meste. Kamp madradsen er Ca 4 cm tyk så det ikke gør ondt at falde hvis det f.eks er indendørs. Vores børne dragter kan lejes for kun 640,- plus moms (800,- inkl moms)

Sumobrydning dragter til voksne

Voksne sumodragter  er også godt polstret foran og bagpå ligesom børne dragterne er de også polstret i hjelmen, dragterne her er dobbelt så store som junior størrelserne og vejer også mere end børne størrelserne. Vores voksne dragter kan lejes for kun 640,- plus moms (800,- inkl moms)

Ønsker du at booke kan det gøre på to måder enten at skrive en mail til os på kontakt@festgear.dk eller ringe på 4217 3545 men vi fortrækker at du skriver en mail med mindre du er sent ude og skal bruge dem her og nu.! Du kan også henvende dig til vores kontaktformular.

Sumobrydning on januar 21, 2014 rated 4.9 of 5