leje af hoppeborg i københavn

hoppeborg udlejningNu har vi udvidet vores produkter med en abe hoppeborg. Så nu kan vi tilbyde endnu flere hoppeborge i udlejning og kan lejes af både private og firmaer. Du er måske udkig efter en der kan levere en simpel hoppeborg med et bestemt tema så er vi helt klar den rette at kontakte. Selvom vi ikke har billeder af alle vores hoppeborg, men kun af de mest populære har vi lagt op. Så kontakt os for at høre nærmere. Vi har f.eks en spejderman med rutschebane. eller er det et større arrangement hvor i har meget plads kan vi også tilbyde en aktiverings bane op til 32 meter lang og 6 meter bred. Men vores standart hoppeborg måler omkring 3.5 bred gange 4,5 meter lang og ca 4 meter i højden, søger du et specielt målt pga jeres have ikke er så stor så kontakt os og fortæl jeres mål på have så finder vi en hoppeborg der kan være i jeres have.

Leje betingelserne

De eneste krav vi har er at vi skal se gyldigt legitimation enten pas eller kørekort Også skal kunden skrive under på at det opstilles og nedtages på eget ansvar og tyveri erstattes eller meldes til politiet. Udstyret skal leveres tilbage i samme stand og pakket på en ordenlig måde. Udstyret må heller ikke stå ude natten over eller på nogen måde blive vådt.

Levering eller udlevering i Greve 20 km fra københavn 

Ved leje af hoppeborg kan vi levere indenfor en radius af 40 km fra Greve til kun 500 kr – ellers koster det extra for levering undefor de 40 km men ring og hør nærmere.. Vi opstiller og ned tager med min en hjælper som i stiller til rådighed til tunge løft. Hvis i ønsker at spare de penge det koster at få leveret kan det også lade sig gøre ved nærmere henvendelse, men som udgangspunkt udleveres det i aften timerne op til den ønskede dag eller på dagen i skal bruge det alt efter hvor travlt vi har.

Vi har travlt over sommeren så det bedste ville være at sende os en mail som vi vil svare på indenfor et par timer, står du akut og mangler en hoppeborg til weekenden enten fordi du er blevet brændt af eller bare er sendt ude så kontakt os på de oplysninger der står på under “kontakt os” eller ved at trykke her

Skriv et svar