Hoppeborg kan lejes for ingen penge

Leje af hoppeborghoppeborge

Står du og skal undersøge hvad det koster, at leje aktiviteter til enten børne fødselsdag eller en forening for børn og voksne, så kan et par Sumodragter vare noget for jer. De fås i både børne størrelser fra 7 år op til 12 års alderen og de voksne sumodragter kan fås fra 12 årige og op efter. hver sæt sumodragter koster 800 kr at leje pr døgn. et sæt består af 2 sumodragter til enten børn eller voksne samt en kamp måtte.

Vil i gerne opgradere så tilbyder vi også hoppeborge

Vi har hoppeborg udlejning på Sjælland 16 km fra København til jyske priser, enten med eller uden levering overalt i Danmark. Vores priser starter fra 1500 kr. inkl moms men ex. levering Vi kan levere på det meste af Sjælland for kun 500 kr inkl tur/retur og ydeligre 500 kr for opstilling og nedtagning af den ønskede hopppeborg. Vi kan naturligvis også levere til Fyn og Jylland hvis i skal leje mere end en hoppeborg til jeres arrangement så kontakt os for et super godt tilbud på vores hoppeborge eller sumodragter, måske både sumodragter og en oppustelig Mega bordfodbold bane, så i kan spille SUMO fodbold. Her lejer i 12 sumodragter og en mega bordfodboldbane.

Levering eller afhentning fra vores lager i Greve

Vi tilbyder alle vores kunder at de kan afhente fra vores lager i Greve 16 km fra København, men måske har i ikke en bil eller tiden til at hente og bringe det tilbage. Så levere vi for kun 500 kr på det meste af Sjælland, levering på Fyn og Jylland kommer der et lille kørsels gebyr mere og en broafgift. Kontakt os for et super godt tilbud på det ønskede antal produkter.

Vi giver Rabat ved leje af 3 eller flere produkter

Skal du holde en Fødselsdag og mangeler en hoppeborg til enten en pige eller drenge fødselsdag men i har også kigget på en Slush-ice maskine samt en popcornmaskine. Så ring og hør nærmere hvad det skal koste at leje de produkter, der kan spares mange penge ved at leje flere produkter hos den samme udlejer.

Kontakt os for et forpligtiget tilbud på et eller flere produkter uanset om det er en privat fest eller for en forening så er der intet der er for stort eller småt til os. Er du i god tid så skriv til os på Mail : kontakt@festgear.dk eller hvis du skulle have nogen spørgsmål til det vi udlejer så kontakt os på Mobil : 4217 3545

 

Skriv et svar